torsdag 26. januar 2012

2015


Mitt brustne ribbein gjør vondt. Veldig vondt. Det gjør at det blir vanskelig å hoste, vanskelig å bevege seg og vanskelig å drite. For alt gjør vondt. Hele tiden. Skikkelig ille. Så for å dempe smerten knasker jeg Paralgin Forte. Noe som gjør at jeg får forstoppelse, og magen står som et trommeskinn og presser mot ribbeina. Noe som igjen gjør det påkrevet med en smule truging om jeg vil møkke. Å truge er ikke så greit akkurat nå. Så i stedet spiser jeg svisker og håper på en lavine. Jeg liker svisker. Men jeg liker ikke å ha det vondt. Smerter er absolutt ikke det beste jeg vet. Noe som vel ligger i smertens natur. Skulle jeg likt smerte måtte jeg nok vært masochist. Og en kan si mye om meg, men masochist er jeg ikke.

Andre ting en kan si om meg nå om dagen:

Jeg sliter litt med å ta i mot omsorg.
Jeg blir rørt når datteren min lager middag til meg og handler og sånt.
Jeg har dårlig samvittighet fordi jeg ikke har fått gitt fiskene mine rent vann siste uken.
Jeg tror andre ikke tror at jeg har det så vondt som jeg selv opplever å ha det.
Jeg har det bare vondt, jeg er ikke død, så jeg smiler fremdeles selv om jeg syter litt.

I dag skal jeg en tur på jobben. For å komme meg dit må jeg kjøre bil. Noe som medfører at jeg må ligge unna Paralgin Forte. Jeg gruer meg litt til det. Faktisk gruer jeg meg veldig. Jeg gruer meg til å bøye meg for å knyte skoene, jeg gruer meg til gå til bilen, jeg gruer meg til å gire. Jeg gruer meg til det meste, kjenner jeg. Men hallo, jeg har tross alt smerter og har ikke driti på flere dager, så litt må det være lov til å grue seg.

Nå rives jeg mellom å gå ut eller ligge helt stille på sofaen og spise piller. Foreløpig leder muligheten for at jeg kommer til å gå ut. Man kan si at den muligheten har høyest odds.  For jeg skal i et møte hvor vi skal presentere noen ganske så store planer som jeg har jobbet med i kulissene et års tid, og som skal kuliminere i 2015 og er ganske spennende.  Dessuten har jeg et kontrollbehov som er relativt velutviklet. Så jeg får vel bare bite tennene sammen og heller ta ei ekstra pille når jeg kommer hjem igjen. Piller hjelper mot så mangt. Bare ikke mot været.

Andre ting piller ikke hjelper mot:

Skitne vinduer
Dårlige program på tv
Telefonselgere
Det råtne innerst i kjøleskapet som ligner litt på en agurk, men som kanskje likevel kan bite.
Pillevegring


Nå må jeg gå i dusjen. Og hva tror du jeg nå kommer til å si om dusjen?
Jo, den gruer jeg meg til.


Ha en fin dag.

Bjørn
Dagens link:










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar